Kategorier
Flytt

Flyttfirma skyndar på flytt i Stockholm

Att flytta kan vara stressande. Genom att ta hjälp av en flyttfirma i Stockholm kan man själv bestämma hur mycket man hinner med och låta dem sköta resten.

Besvikelsen var så stor och Emma kunde inte ens tvinga sig till att le och vara trevlig. Hon tillbringade tiden i sin lilla etta utanför Stockholm ensam. Det var bäst för alla. Hon hade trott att hon skulle utbilda sig till hudterapeut i Göteborg men hade precis fått veta att hon inte kom in.

Emma, som hade hittat en lägenhet att hyra i andra hand, skulle få kontakta hyresvärden och säga att det inte blev av. Det gällde även den flyttfirma hon hade bokat i Stockholm. När det var gjort gick luften ur henne. Men vad hon inte visste var att allt skulle ändras inom kort.

Flyttfirma fick rycka in

Tre veckor senare hade hon repat sig och börjat komma tillbaka till vardagen igen när ett brev från skolan låg i brevlådan. Hon rev upp kuvertet medan hon gick in i trappuppgången och förväntade sig att hitta en konfirmering på beslutet. Men där stod att en plats blivit ledig, ville hon ha den?

Flyttfirman kontaktades och tiden var knapp. Men så var även ekonomin. Som tur var fanns olika valmöjligheter. Hela familjen ryckte in och packade allt. Mamma och syster skulle städa. Så när flyttbilen kom kunde de bara lasta och köra ner till Göteborg där en överlycklig Emma väntade i lägenheten som otroligt nog fortfarande varit ledig när hon ringt upp igen.

Kontakta en flyttfirma här: flyttexperten.com