Om oss

Vi som ligger bakom den här sidan har samtliga bakgrund inom flyttbranschen. Både som flyttgubbar och som ägare till olika flyttföretag. Vi har den kunskap som krävs för att klara av vilken flytt som helst och det är också en kunskap som vi vill förmedla vidare till våra läsare.

Att flytta kan aldrig ske utan förberedelse. Tyvärr så brister det ofta redan där. Många som ska flytta gör det utan någon som helst planering. Man tänker sig att saker och ting mirakulöst ska lösa sig och att alla eventuella hinder kan överkommas på uppstuds. Riktigt så fungerar det inte. Vilket också är anledningen till att många av de dagliga flyttar som sker blir en pina och en påfrestning både för kropp och själ.

Flytten i sig – där du bär alla kartonger, alla föremål och alla möbler – är egentligen den minsta delen av flytten. Det är frukten av den planering du gjort. Ju bättre planering du haft, ju bättre förberedelser du skapat – desto enklare blir också flytten. Genom att packa alla saker rätt, genom att skruva av exempelvis möbelfötter, genom att skruva isär olika saker – garderober, byråer etc – så blir allt smidigare. Det går alltid att räkna på förhand – ungefär – hur mycket saker man äger och hur stor flyttbil som måste hyras. Saker går att förutse. Vi vill visa hur.

Det går även att ta professionell hjälp. Även det ska vi titta närmare på här på sidan. Vilken flyttfirma är bäst, hur ska man tänka innan man väljer och vad ska man försöka undvika? Vi ska, helt enkelt, skapa en heltäckande sida för flyttar och som ger dig som läsare kött på benen och råg i ryggen inför din nästa flytt. /p>