Kategorier
Flytt

Vikten av flyttstädning

När man flyttar in i ett nytt boende vill man mötas av rena golv, glänsande ytor och fläckfria väggar. Det betyder att den som flyttat ut måste ha utfört en ganska noggrann flyttstädning.

Det är inte så i hela världen, men i Sverige finns det tydliga krav på hur en lägenhet eller ett hus bör lämnas när en person flyttar ut. Det ska inte vara den nya ägarens arbete att städa innan han flyttar in, och visst gör det inflyttningen smidigare. Därför bör den som flyttar ut se till att det glänser och luktar rent i hela hemmet innan den nya ägaren kommer in.

Man kanske måste komma tillbaka till boendet efter utflyttningen för att städa när allt är tomt. Men om man ska flytta långt bort eller inte har tillräckligt med tid innan den nya ägaren kommer? Då finns det andra alternativ.

Professionell flyttstädning

Det mycket mer praktiskt att låta en städfirma ta hand om flyttstädningen. Dels för att man vinner tid och kraft på det. Dels för att de är mycket noggranna och effektiva.

En flyttstädning är mycket mer omfattande än den vanliga städningen man gör själv. Personalen på städfirmorna har erfarenhet och kunskap om vad som ska göras och hur det utförs på bästa sätt. Låt deras duktiga händer ta hand om städningen medan du packar upp i ditt nya hem i lugn och ro. Dessutom kan du be att få städningen garanterad. Det vill säga att om den nya ägaren skulle ha något att klaga på, så är åtgärden kostnadsfri. Läs mer om flyttstädning på denna sajt: https://www.flyttstädigöteborg.se