Kategorier
Flytt

Så väljer du rätt flyttfirma

Vare sig du behöver hjälp med en tunga lyft, arkivflytt, kontorsflytt eller bohagsflytt i Stockholm finns det hjälp att få. Hitta en flyttfirma som gör transporten du behöver hjälp med.

Det är en hel djungel när man kommer till att välja flyttfirma, och för att underlätta det för sig finns det några saker man kan göra. För det första bör man försöka välja bort alla de oseriösa, detta gör man genom att kolla tidigare recensioner, samt inte gå på priser som låter alltför bra. Begär även in en offert från gärna 3-4 olika flyttfirmor. Vare sig flyttfirman är liten eller stor kan de göra ett väldigt bra arbete, det viktigaste är att de kan handskas med sakerna. Kolla så att företaget du väljer betalar F-skatt och andra avgifter som kommer därtill. Det är även viktigt att företaget har försäkring som täcker vid eventuell olycka.

Hyr flyttkartonger av flyttfirman

Flyttkartonger är i regel inte så dyra i inköp, men i längden blir de det. De finns kartonger i olika kvalitet. För att försäkra dig om att kvaliteten är bra kan du istället hyra dem från de flesta flyttfirmor. Vill man hellre låta flyttfirman packa finns det även de som gör det. Detta kan vara skönt för då har de med sig både kartonger och emballaget som behövs, och går något sönder tas det dessutom på deras försäkring. Det är kostsamt att anlita en flyttfirma för en bohagsflytt i Stockholm, dock är det en tjänst som är guld värd och inget man kommer ångra.