Kategorier
Artiklar

Ny bostad och dags för flytt?

När ni flyttade in tog ni hjälp av släkt och vänner, men nu har ni samlat på er en del och blivit fler i familjen. Det som lätt fick plats i ett hästsläp för tio år sedan behöver nu en stor lastbil.

Från den lilla lägenheten till en villa i Bromma. Nu går flytten, och det är inte längre två ungdomar med en soffa och massa skivor som flyttar. Det är en barnfamilj, med allt vad det innebär av prylar och möbler.

Dags att anlita en flyttfirma i Bromma, nu när det är ett helt hem det gäller. Ni är såklart ivriga att komma till er nya bostad, men samtidigt pågår livet, jobb, skola och fritid. Så en flytt läggs ovanpå alltihop och tiden blir knapp. Tänk då så skönt att överlämna jobbet i trygga händer.

Fokusera på ert nya liv

Låt en erfaren och pålitlig firma ta hand om själva flytten medan ni fokuserar på allt det andra. Det kommer ju till en massa fix när man flyttar; barnen ska byta förskola och skola, olika avtal ska sägas upp och tecknas på nytt. Glöm inte adressändringen, och eftersändning. Ni ska orientera er i ert nya område.

Det är en hel del nytt att ta tag i. Ni kanske behöver skaffa en del nya möbler, tänka på färg och tapeter. Ni kommer ha fullt upp ändå. Att flytta ert bohag från punkt A till punkt B, det gör flyttfirman åt er. De har handlaget, erfarenheten och effektiviteten. Ni kan vara lugna.