Kategorier
Flytt

Glöm inte att du måste fixa flyttstädning i Norrköping

Flyttstädning är ett måste för dig som flyttar från en lägenhet i Norrköping. Även om du helst vill fokusera på mönstrade gardiner och kuddar i din nya lya.

Grattis till din nya lägenhet! En flytt innebär en nystart, med fullt fokus på framtiden. Superkul och spännande, eller hur? Säkert är det roliga arbetet med att inreda din nya lya allt du kan tänka på. Inte så konstigt. Nytt är alltid kul. Problemet är bara om du inte tänkt på att du måste avsluta det gamla också.

Du kan nämligen inte lämna din gamla lägenhet i vilket skick som helst. Oavsett om du sagt upp ditt hyreskontrakt eller sålt din bostadsrätt räcker det inte med en vanlig städning när du lämnar över till nästa boende. Nu krävs en flyttstädning, vilket är en helt annan femma. Faktiskt en typ av städning som kräver en del specialkompetens.

Flyttstädning ett absolut måste i Norrköping

Men var inte rädd. Det finns många aktörer som erbjuder professionell flyttstädning i Norrköping, och det kan behövas. Många hyresvärdar har speciella checklistor som de går igenom vid lägenhetsbesiktningen, och då ingår att titta efter smuts på de mest oväntade ställen. Bakom spisen, vid ventilen i badrummet, långt inne i de mest oåtkomliga hörn.

Du har all anledning att lägga krut på det här tråkiga avslutet av ditt gamla liv. Om du inte lever upp till kraven som hyresvärden eller köparen av din bostadsrätt ställer, kan du faktiskt bli skyldig att betala en sur avgift för att lägenheten ska städas ordentligt.